TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
[VIDEO] Večer za pamćenje na Matkovcu (Samo za 18+)
Međ' mnoštvom gomile opet je iskočio on.. Na vjeru i nevjericu brojne publike, Slim je bio jedini koji je milkio ekstravagantnu plesačicu tijekom njenog scenskog nastupa na 2. moto susretima održanim od 29. do 31. srpnja 2011. na prostoru Matkovca u Prekopakri.

Poslije ćemo o Slimu, uvodno spomenimo da je centralni događaj moto susreta, koncert grupe Opća opasnost prošao besprijekorno. Oblačan dan, vjetrovita večer, sve je mirisalo na još jednu kišu, no ona se manifestirala doslovce u par kapi i zaobišla brojnu publiku... Opća opasnost u više od dva sata otpjevala je svoje najveće hitove. Uz stare svima dobro poznate „Jednom kad noć“, „Treba mi nešto jače od sna“ na repertoaru je bila i promocija novog albuma Vrati se na svjetlo. Najavni singl „Pobjeg'o sam“, „Uzalud sunce sja“, „Tri rijeke“ - duet s Zoranom Mišićem samo su neke od poznatih stvari ovog nerazvikanog, a odličnog benda koji je publika aktivno bodrila do iza ponoći.

Da sve završi na opće oduševljenje posjetelja pobrinula se plesačica koja je u društvu našeg lipičanina Slima izvela zanimljiv scenski nastup. Za one koje ne znaju Slima, a takvih baš i nema, spomenimo da se radi o velikom zavodniku Antoniju Zanetti o kojem smo pisali prije nešto više od četiri godine u članku na sljedećem linku. Tad je Antonio po mnogima bio na zalazu karijere, i u međuvremenu premostio mnoge prepreke te na kraju postao pravi biker koji je zablistao na svojem prvom nastupu pred domaćom publikom.

Vidno iscrpljen od razuzdanog života, već proćelav s kozjom bradicom, uz pratnju prigodne hardcore ( punk-metal što već..) muzike, Slim je izgledao kao vrag na pozornici. Gol do pasa, svezan kajišem oko vrata, vodan po pozornici kao pas, ni kad je dobio po guzi nije skidao osmjeh s lica. Pogled mu je stalno bio fokusiran na zamamne pokrete plesačice u srednjim 20tim koja je odbacivala krpicu po krpicu sa sebe, a njegovu želju i nagon nagradila je dopustivši mu da ju licka i gricka po trbušćiću. Nećemo sad, baš sve detalje otkriti jer tko je bio vidio je, tko nije, recimo da je Slim na kraju pobrao najveći pljesak i ukrao show.. Za sebe će reći da je stvar odradio maksimalno profesionalno, mi bismo još dodali da je bio prirodan.

Čestitamo Slime, mnogi su ti pozavidjeli i htjeli bit na tvom mjestu, no svi smo otišli kući sretni i zadovoljni, a za sve koji nisu bili slijedi kratki video isječak...

 


Koja reklama za Studenu.... Uvijek kad si žedan...

Postavljeno 01.08.2011. by Branko Ramač
Broj otvaranja:4547
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.