TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Udruga Impress Daruvar na Međunarodnom Eko Etno sajmu
Nakon obilježavanja Međunarodnog dana mladih (Veliko ljetno osvježenje) u Aquae Balissae ovog kolovoza, Udruga Impress je sudjelovala na "Međunarodnom sajmu proizvoda i usluga ruralnih područja Eko Etno Hrvatska Europa Tour". Eko etno sajam održao se od 26.10. do 30.10.2011. u novom, vrlo atraktivnom poslovnom centru Green Gold u Zagrebu

Udruga za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu "IMPRESS DARUVAR" sa sjedištem u Daruvaru okuplja sve entuzijaste željne upoznavanja novih ljudi, bavljenja novim aktivnostima i kvalitetnim provođenjem vremena. Iako je prvotno započela djelovati na području grada Daruvara, danas ima veliki broj angažiranih volontera iz različitih dijelova Hrvatske. Svi oni privučeni su zajedničkom željom za novim iskustvima, ponuđenim prilikama za pozitivnim promjenama u svojoj okolini i kreativnim idejama.

U sklopu izložbenog prostora Sisačko-moslavačke županije Eko etno sajma , Udruga Impress imala je zapažen nastup u suradnji s modnom dizajnericom Nadom Ajazaj. Za našu Udrugu to predstavlja značajan iskorak iz regionalnih okvira.
 Eko etno sajam veliki je korak naprijed realiziran s novom strukturom Udruge „Impress Daruvar“:   rad, pojavljivanje i promocija Udruge vođena je u suradnji s  Dubravkom Šoparom, članom s višegodišnjim iskustvom poduzetništva, strategijskog razvoja tvrtki te  višegodišnjeg volontiranja u raznim udrugama kao što je kampanja podizanja svijesti o darivanju i presađivanju organa,  organizacija stranih grupa povodom Salezijanskih olimpijskih igara mladih i dr.


Na sajmu su se okupili  zainteresirani volonteri Udruge „Impress Daruvar“ iz različitih područja, a mjesta iz kojih dolaze samo su dokaz da mladi ne poznaju granice. Svima im se želimo zahvaliti:

Nada Ajazaj (KT), Emil Ajazaj (ZG), Domagoj Badrov (ZG), Ilija Božić (Dugo Selo), Antea Husak (DA), Elizabeta Hrmo (Pakrac), Marija Kolak (ZG), Irina Maksimović (ZG), Monika Ojdanić (DA), Jana Pejić (DA), Darko Podkrajšek (DA), Melita Pranić (BJ), Lorena Valentić (DA), Ivan Vinković (BJ), Sanja Vrbanus (SK)
Sanja Šopar, (ZG),  Dubravko Šopar (ZG)

Svi ovi volonteri zanimljiv su sklop osobnosti, volje i elana, stoga ne čudi što je upravo izložbeni prostor Sisačko-moslavačke županije i Nade Ajazaj bio jedan od najposjećenijih. Prostor su posjetili predsjednik Ivo Josipović i gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, a Udrugu je medijski popratio Radio Daruvar, Bjelovarski list i takodobra.com, Nova tv, Z1 televizija, 24 sata TV, Jutarnji list i mnogi drugi. Posebno se zahvaljujemo našem „Internet sponzoru“: Avalon d.o.o..  Ovim zapaženim nastupom Udruga „Impress“ je stvorila temelje za međunarodnu suradnju.

Tanja Herceg, predsjednica Udruge „IMPRESS DARUVAR“


Postavljeno 22.11.2011. by Tanja Herceg
Broj otvaranja:5093
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.