TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
[FOTO] Božićni sajam u Lipiku
Svake godine tradicionalno u Lipiku održava se Božićni sajam, pa tako i ove. Sajam se ove godine održava od 8.- 11. prosinca, i to od 15 – 20 sati. Prilika je to za mnoge izlagače da predstave svojih ruku djela.

Ove godine samo neki od izlagača poput Osnovne škole Lipik, Međugeneracijske solidarnosti, OPG Ranković, Udruge žena Lipik, Dječjeg doma Lipik te brojni drugi predstavili su svoje radove. Među mnoštvom boja, šarenila, uistinu se za svakoga nađe ponešto. Brojni izlagači pokazali su kako sa malo truda, volje i mašte mogu nastati predmeti koji nam svima mogu bar malo uljepšati prostor za nadolazeće blagdane. Smatram da svatko od nas može pronaći savršen poklon za dragu osobu, te taj poklon ima još veću vrijednost, jer su ga nečije marljive ruke izradile. Ponuda je uistinu raznovrsna, razni ukrasi za božićnu jelku, kolači, odjevni predmeti… za svakoga ponešto. Cijene su simbolične, te se već za pet kuna mogu pronaći slatki darovi. Dobitna kombinacija sajma je uz to što darivamo nekoga, u isto vrijeme pomažemo drugima svojim skromnim prilozima. Svi ste pozvani te Vas vrata Božićnog sajma u Lipiku čekaju širom otvorena.

Irena Pendl Babić  Postavljeno 09.12.2011. by Irena Pendl
Broj otvaranja:3872
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.