TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Otvorena izložba 'Uređenje blagdanskog stola' [FOTO]
Sinoć 19.prosinca 2011. je u prostorijama Multikulturalnog centra, Lipik otvorena izložba gdje su brojni izlagači predstavili svoj uređen blagdanski stol. Izložbu je otvorila ravnateljica Jasna Molnar – Kukić, a nekoliko prigodnih riječi svim posjetiteljima uputio je i lipički gradonačelnik Antun Haramija.

Izložba je uistinu hvale vrijedna, prvenstveno jer brojni posjetitelji imaju priliku dobiti ideju kako ukrasiti svoj blagdanski stol. Ujedno je prilika za druženje naših građana u divnom ambijentu u kojem sve odiše božićnim ugođajem. Na samom otvaranju ove izložbe okupilo se mnoštvo građana, a vjerujemo da će i u sljedećih nekoliko dana izložba biti posjećena u velikom broju.

Izlagači koji su predstavili svoja mala "remek dijela" su; 
Ivana i Ljerka Pavković
Postavljeno 20.12.2011. by Irena Pendl
Broj otvaranja:4085
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.