TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Gwen & Nelly - po drugi put majke?

Iako je još prije mjesec dana izjavila da joj se nikako elja ne moe ostvariti te da su ak pomišljali da usvoje jedno dijete, sretna obitelj Stefani-Rossdale oekuje prinovu! Gavinov otac potvrdio je nagaanja: "Svi smo ushieni! Jedva ekam da dobijem još jedno unue!"


Gwen Stefani

Iako još nije poznato kako e se Gwenina trudnoa odraziti na rad na novom albumu benda No Doubt, koji se ponovno okupio prošle godine, ona ne mari previše za obaveze... I dalje uiva u obiteljskom ivotu s muem i sinom Kingstonom, te u velikim turnejama...

Sretna je zbog dobre vijesti, a fanovi grupe No Doubt su sretni jer su napokon doznali da e izai novi album, nakon sedam godina pauze.


Gwen i sini Kingston

Nelly Furtado

etverogodišnja Nevis, ki Nelly Furtado dobit e bracu ili seku! Pjevaica još odbija komentirati glasine da eka bebu s dekom Demaciom Castellonom.


Nelly Furtado
Nellyin predstavnik za javnost izjavio je da su šuškanja netona, ali mi znamo da uglavnom nakon ovakvih nagaanja na kraju uvijek "ispadne" beba.;)

Postavljeno 30.03.2008. by Mirna Luki
Broj otvaranja:4796
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.