TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Nakon Lipika, vanzemaljci posjetili Čitluk
ČITAVA općina Čitluka bruji o pojavi izvanzemaljaca na njihovom području nakon što su na jednoj livadi i Podadržnju primijećeni čudni krugovi koji se pripisuju spuštanju NLO-a.

Na sredini neobrađena livade Mate Odaka u potpuno sasušenoj travi pojavilo se devet crnih krugova obilježenih potpuno sprženom travom, piše brotnjo-online. Jedan već krug je u sredini oko kojeg s enalaue četiri vanjska kruga promjera 140 cm te četiri unutarnja kruga nešto manjeg promjera, povezanih pravilnim crnim linijama dvadesetka centimetara izgorene trave.

Sva četiri kruga su savršenim pravilnim linijama širine desetak centimetara povezani sa središnjim kruugom, u sredini kojeg se opet nalazi pravilni kvadrat veličine 70 do 80 cm. Očevici navode da je posebno zanimljivo što krugovi izgledaju savršeno kao da su obilježeni šestarom,  a crne linije od dijelova spržene trave potpuno su pravilne. Smatra se nevjerojatnim da potpuno suha trava izvan i u sredini krugova uopće ni milimetra dalje nije izgorjela. Mnogu misle da su ti krugovi nastali spuštanjem na to mjesto NLO-a koji je svojom energijom naprosto spržio samo travu koju je dotaknuo.

"Kad sam ovo vidio doista sam se zaprepastio. Čudno je zar ne ! Ne vjerujem da bi to itko od ljudi mogao napraviti. I prošle godine na jednoj njivi pojavila su se tri kruga promjera oko tri metra, no nitko im nije pridavao veću važnost. Sada je ovo golemo i začuđuje sve koji to vide" rekao  je šumar Mate Odak na čijoj njivi su otkriveni  krugovi.

Izvor: index.hr 


Postavljeno 19.08.2008. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:5005
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.