TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
VIDEO: Vidi me bre kak sam lepa i još tenis ima da igram
Ana Ivanović pridružila se nizu svojih kolegica s WTA Toura koje su odradile prestižno slikanje za ugledni Sports Illustrated. Prekrasna Ana pozirala je u badićima za ljetnu sezonu 2010.

Američki sportski magazin već nekoliko godina u nizu 'razodijeva' tenisačice iz samog svjetskog vrha. Tradicionalno predstavljanje kupaćih kostima za predstojeću ljetnu sezonu među prvima su odradile najpoznatije i najpopularnije teniske sestre Amerike – Venus i Serena Williams.

Prošle su godine slikanje u badićima odradile čak tri tenisačice – Francuskinja Tatiana Golovin, Slovakinja Daniela Hantuchova te Ruskinja Maria Kirilenko, a za ljetnu sezonu 2010. ta je čast pripala prelijepoj Ani Ivanović


Pobjednica Roland Garrosa 2008., kojoj je uzor bila Monika Seleš, prvi je put pozirala za izdanje Sports Illustrateda posvećenog kupaćim kostima. 22-godišnja tenisačica, koja je u rodnoj Srbiji dobila vlastitu poštansku marku (2008.), već duže vrijeme nema previše uspjeha na teniskim terenima, ali joj zato izvanteniske aktivnosti idu od ruke.

 Izvor: net.hr / youtube.com

Od danas pratite vijesti Girl Man-a na www.TAKOdobra.com!!!


Postavljeno 10.02.2010. by Girl Man
Broj otvaranja:5868
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
ivko piše: (11.02. 15:28)
odlično igra tenis :)
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.