TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
2012! Kraj svijeta ili ne? Zemlji se približava najveći asteroid ikad!
Kraj svijeta je blizu? 2012. godina je po mnogim proročanstvima godina kada će se nešto veliko dogoditi, a u to ćemo se uvjeriti uskoro. Od danas pratite na takodobra.com sve o kraju svijeta i onome što ide uz to. Za početak donosimo priču o Asteroidu koji se približava zemlji. Znamo da NASA i svjetske vođe uvijek lažu i skrivaju istinite informacije, pa ćemo tek vidjeti hoće li nam ovaj asteroid presuditi...

Stručnjaci NASA-e najavili su kako se u studenom ove godine očekuje prolazak velikog asteroida između Zemlje i Mjeseca. On bi od naše planete trebao ostati udaljen više od 300 tisuća kilometara, no bit će to najveći objekt koji se ikad toliko približio Zemlji.

No, ako asteroid imena YU55, ipak skrene s predviđene putanje i pogodi Zemlju taj bi se udar mogao usporediti s eksplozijom 65 tisuća atomskih bombi, a za sobom bi ostavio krater širok skoro 10 kilometara, piše Space Daily. 

Iako se takva strahota možda neće dogoditi, NASA je ovaj asteroid ipak okvalificirala kao potencijalno opasan objekt. No, napominju kako nema pravog razloga za paniku jer se rijetko događa da asteroid ne ostane na predviđenoj ruti. 
 
Izvor: net.hr 

Postavljeno 05.05.2011. by TheAllien
Broj otvaranja:4262
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.