TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Bilo je dovoljno vremena za sve
Aleksandar Matijaevi, maturant pakrake gimnazije, proglaen je najboljim uenikom Srednje kole pakrac u generaciji 2004./2008. godine, sva etiri razreda zavrio je s odlinim, osloboen je polaganja mature, a ukupan prosjek ocjena sva etiri razreda mu je 4,86.

ALEKSANDAR MATIJAEVI, NAJBOLJI UENIK PAKRAKE SREDNJE KOLE

Prvi dojmovi u na poetku nisu bili najbolji, nakon osnovne škole bilo mi je teško priviknuti se na vee obveze, a nakon druge godine sve je krenulo rutinski, trebalo je samo bolje upoznati profesore. Bilo je dosta gradiva, testova, ispitivanja, trebalo je puno raditi da se sve stigne, ali na kraju ostalo je još dovoljno vremena i za druge aktivnosti koje su me zanimale, rekao je Aleksandar o svom uspjehu. S obzirom da je osloboen polaganja mature Aleksandar se ve priprema za prijemni ispit na studiju medicinske biokemije, a krajem lipnja oekuje ga i seminar priprema za upise u Zagrebu.

Izvor: pakrac.hr

Postavljeno 09.06.2008. by Denis Ljevakovic
Broj otvaranja:4628
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.