TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Marko Grubnić gol na naslovnici časopisa: ''Za mnom uzdišu i žene i muškarci''
Naš bivši sugrađanin Marko Grubnić, danas poznati stilist, prije par tjedana slikao se gol za časopis Story.

Tako je Marko nakon celebrity Big Brothera i nedjeljnih promidžbi u RED Carpetu otišao korak dalje. Nakon snimanja za časopis Story iskreno je priznao što misli o svom ulasku u svijet modela: "Neću lagati, uživao sam na snimanju. Dugo sam razmišljao o tome, nisam bio potpuno siguran želim li se skinuti ili ne, no oduvijek me ta misao intrigirala i ovog sam se ljeta odlučio na to. Nemam se čega sramiti, to je samo muško tijelo viđeno artističkim okom modnog fotografa"

"Nisam neki partijaner i ne konzumiram ni alkohol ni nikotin. Pazim što jedem i nastojim spavati dovoljno kako bih uvijek bio u formi. Depilacija je za mene poput jutarnje higijene. Već godinama depiliram cijelo tijelo i iako je bolno, puno se bolje osjećam nego dlakav", otkriva Marko u svom naletu iskrenosti.

Foto: index.hr


Postavljeno 15.08.2008. by Dejan Iličić
Broj otvaranja:18183
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.