TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Subota prije pijanke!
Sjeam se kad sam bio mlad, dok sam jo izlazio van Izlazili bi petkom i subotom! Petkom bi jel'te zarondali pa bi subotu dolazili k sebi i ba onda predveer opet malo izali, pa zarondali... Zamijetili smo, da se sad valjda izlazi samo subotom jer oito gospodarska kriza zahvatila i mlade, pa se za pit' ima samo jedan dan Znai, petak je 'smola', pa je za pretpostaviti da vas je veina subotom puna energije. I to se radi svim tim subotama? Zasigurno bi bilo dobro nauiti par fora i biti poput Bonda, Jamesa Bonda kad izae u disko. Ali kako!?

Da spomenemo još neke 'obiaje'… Na ovaj tekst i naslov 'pijanke' zasigurno vam nije bilo teško kliknuti, dok najavu za jednu knjievnu veer, koncert klasine glazbe ili priredbu dobar dio našeg veinski mlaeg itateljstva uope ne otvara.. Mislim, svatko ita svoje preferencije, ali bitno je znai da svi nešto itaju... pa onda…

Ima još jedna zanimljivost. Ova subota, 22.11. i subote 6.12. te 20.12. imaju nešto zajedniko! Sve su to radne subote u Gradskoj knjinici u Pakracu! Ima knjiga na pretek, a meu njima i taj 'famozni' Bond, James Bond u Casinu Royal… Sigurno se mogu proitati prave fore za subotnji izlazak.. …iako se onaj pravi Bond postaje tek sa tisuama stranica u 'rukama'.

Donosimo vam i popis druge nove literature ukoliko ne znate što bi proitali:

1. Cornwell, P.: JUNJAKI KRI

2. Ahern, C.: DA ME BAREM MOEŠ VIDJETI

3. Edwards, K.: KI UVARA USPOMENA

4. Matanovi, J.: TKO SE BOJI LIKA JOŠ

5. Grippando, J.: OTMICA

6. King, S.: LISEYNA PRIA

7. Fleming, I.: CASINO ROYALE

8. Gruen, S.: VODA ZA SLONOVE

9. Goldreich, G.: VEERA S ANOM KARENJINOM

10. Waggoner, S.: BOLJE OD OKOLADE

11. Winslow, D: U RALJAMA ZVIJERI

12. Jergovi, M.: FREELANDER

13. Hearn, L.: TRAGOVI U SNIJEGU

14. Grisham, J.: PRIZIV

15. Hawthorne, N.: GRIMIZNO SLOVO

16. HRVATSKI PREZIMENIK Petra Šimunovia u tri sveska!


Na kraju, u pogledu Bonda veina vas muških bi to eljela biti, a veina djevojaka vjerojatno u njegovom zagrljaju… Kako nikome od nas to još nije uspjelo, ma s koje se strane nalazili, iskoristite bar vi tu subotu za itanje kad mi neki nismo bili u stanju… itajte, uite, u zdravlje i sretno!
Postavljeno 20.11.2008. by Marko Baran
Broj otvaranja:4663
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.