TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
NAGRADNA IGRA: Poklanjamo vam dvije knjige ''I tvoj novac vrijedi''
U dananje vrijeme mnogo se ljudi suoava s nagomilanim dugovima, frustrirajuim radnim mjestima, nemogunou da utede dovoljno. Nedavna su istraivanja pokazala da se preko polovice razvoda brakova dogaa upravo zbog financijskih problema u obitelji.

U knjizi "I tvoj novac vrijedi" nauiti e te da Biblija mnogo govori o novcu; tonije reeno, na više od 2350 mjesta moete nauiti kako postupati s novcem.

Ova knjiga je savršen poklon za Boi, a TAKOdobar list poklanja svojim itateljima dvije knjige "I tvoj novac vrijedi".

Sve što trebate napraviti je da nam pošaljete e-mail s vašim imenom, prezimenom i adresom na takodobar.list@gmail.com s naznakom "Nagradna igra: I tvoj novac vrijedi". Izvlaenje sretnih dobitnika bit e 24. prosinca 2008.. Imena sretnih dobitnika objavit emo na web portalu takodobra.com, a knjige im poslati na kunu adresu.

Postavljeno 16.12.2008. by Dejan Ilii
Broj otvaranja:5147
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.