TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Endi Schrötter, talentirani plesač
Endi Schrötter budi se s muzikom, zaspe s muzikom… od malena se bavi plesom. Samo mu je 11. godina, a već zna i siguran je u svoj životni san… biti profesionalni plesač!

Endi je rođen u Požegi i učenik je 5a razreda Osnovne škole braće Radić u Pakracu gdje živi s roditeljima. Ostvarila mu se želja, a to je da zapleše u emisiji „Dobro jutro Hrvatska“, pa ga je tako, krajem travnja ove godine posjetila HTV-ova ekipa i napravila prilog o ovom mladom talentu za kojeg i prijatelji i roditelji imaju samo riječi hvale…

Donosimo prilog u cijelosti.

O Endiju ćemo zasigurno još pisati, a u razgovoru s roditeljima ono što sam osobno zaključio; kad bi svako dijete u našoj sredini imalo takvu podršku roditelja, kao što to ima Endi na ostvarenju svojih želja, bilo bi u našem kraju znatno više otkrivenih talenata i znatno više razloga za veselje!

Stoga dragi roditelji, upravo ova priča neka vam bude primjer da ne gledate samo na svoje privatne probleme i da bar dio energije koje potrošite na razmišljanje kako prehraniti obitelj i kako će biti u budućnosti usmjerite na svoje male 'dragulje'. 

 Postavljeno 11.06.2009. by Marko Barčan
Broj otvaranja:10059
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.