TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Nogometni talenti - Šimun Krenek
Na području Pakraca i Lipika nogomet su počeli igrati brojni talentirani igrači čija se karijera razvijala u različitim smjerovima. Elvis Kokalović, današnji prvotimac "Slaven Belupa" i mladi reprezentativac Hrvatske koji je prve nogometne korake napravio na terenima u Badljevini i Lipiku, primjer je kako je uz puno rada i truda moguće uspjeti, a isti bi klub mogao biti sljedeća destinacija za trenutno najtalentiranijeg nogometaša s ovog prostora, Šimuna Kreneka, napadača "Dobrovca".

Šimun Krenek
Šimun je ovog ljeta već bio u koprivničkom prvoligašu, pa iako se klubu priključio u kasnom dijelu priprema, stručni ljudi "Slavena" bili su oduševljeni onime šro je Šimun pokazao u saeo nekoliko treninga i utakmica. Budući da sa selekcijom nije odradio cijele pripreme, Šimun će ove jeseni igrati u "Dobrovcu", a sljedeći susret sa ovim brzonogim napadačem Koprivničani su zakazali u zimu kada bi Krenek trebao proći cijeli ciklus priprema.

Potvrda talenta ovog mlsdog i nadarenog igrača su čak 70 postignutih golova za juniorsku selekciju "Dobrovca" koja je u prošloj sezoni 2008./09. uvjerljivo u svojoj konkurenciji osvojila naslov prvaka s 26 pobjeda jednim remijem i samo jednim porazom.

juniori Dobrovac
Šimun, koji je rođen 12. rujna 1993., posebno će pamtiti i utakmicu 4. kola 1. Županijske nogometne lige koja je u Dobrovcu odigrana 13. rujna ove godine. Tek što je dan ranije napunio 16 godina i stekao pravo nastup za seniorsku momčad, Krenek je protiv "Kamena" iz Vetova već u 2. minuti postigao svoj prvi službeni gol u seniorskoj kategoriji. Iako se statistike o najmlađim strijelcima u nižim rangovima ne vode, sigurni smo da je Šimun vjerojatno najmlađi strijelac gola u 1. ŽNL od kada postoji ovo natjecanje.

Zbog njegovih igračkih kvaliteta, ali i zbog njegove jednostavnosti i skronosti na terenu i izvan njega, Šimunu od srca želimo da uspije i da ostvari i, naravno, naplati svoj talent.
 
Postavljeno 29.09.2009. by Mario Barać
Broj otvaranja:6634
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.