TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Impresioniraj me!
"Za atraktivne usne govorite ljubazno, za divne oi pronaite ono to je dobro u ljudima, za dobru liniju dijelite hranu s gladnim, za dobro dranje hodajte sa znanjem da nikada niste sami, ljepota ene poveava se kako godine prolaze..." rekla je to i dan danas citirana Audrey Hepburn, upravo na taj stav naili smo i u oblinjem nam Daruvaru...

Eva, Matea i Dijana

Nije bitna visina, nisu bitne godine, ljepota je subjektivna, ukusi su razliiti:
ljepota dolazi iznutra, lijepa si ako to eliš, a za to je potrebna ništa drugo doli tvoja volja...

A prvenstveno volja, iako im ni talent ne moemo zanijekati, je ono što ove mlade dame s podruja Pakraca i Lipika imaju. One su se ukljuile u projekt Impress - projekt pozitivne afirmacije mladih u društvu koji se uspješno realizira teajem manekenstva, a provodi se u Daruvaru.


U samom projektu koji je zapoeo prije otprilike dvije godine pod vodstvom Tanje Herceg ukljueno je (polaznici, voditelji, vanjski suradnici) stotinjak  osoba s podruja Daruvara, Zagreba, Novske, Pakraca, Lipika, Siraa, Grubišnog polja. S podruja Pakraca u projekt su ukljuene Eva Dudaš, Matea Hodak i Dijana Lonar, a djevojke se manekenstvom bave oko godinu dana i iza sebe uspješno su iznijele nekoliko revija te prošle kroz photo-sessione. 

Posljednja modna revija odrana je prije nešto manje od mjesec dana, u subotu 12. prosinca 2009. godine na Trgu kralja Tomislava u Daruvaru. Revija je odrana u organizaciji tvrtke Se-Mark te Tanje Herceg kao predstavnice udruge u osnutku "IMPRESS DARUVAR". Bez obzira na hladno vrijeme (pa i kišu netom prije) te injenicu da su gledatelji "cvokotali" u kaputima, naše su manekenke pokazale da su otporne na sve uvjete te su krajnje profesionalno prošetale pistom pune samopouzdanja primamljujui poglede. No tko ne bi bio samopouzdan i primamljivao poglede u odjei modnog branda Happening koji su djevojke te veeri nosile? Modni brand Happening predstavilo nam je poduzee Kubal d.o.o., a to se dogodilo upravo u Daruvaru zahvaljujui direktorici Happeninga za Hrvatsku Vesni Rabat. Takoer, njihovom su izgledu pridonijeli frizerski saloni: Barbara, Dada, Kaja, Cica i Beauty centar Kristinka, a za make up pobrinio se frizerski salon Cica vlasnice Kornelije Vlahovi.

Ovom prilikom osnivai udruge za promicanje pozitivne afirmacije mladih u društvu "Impress" Daruvar najavljuju još jednu modnu reviju ove 2010. godine, a svi zainteresirani za aktivniji društveni angaman te na rad i podršku mladima pozvani su na prikljuenje. Cilj je projekta doprinijeti kroz radionice na multidisciplinaran nain kreativnijem, kvalitetnijem ivotnom sazrijevanju mladih te njihovom samopouzdanju.

Više o samom projektu moete doznati putem grupe na Facebooku ili mail kontakt.

Autor: Mladi u najboljim godinama...

Postavljeno 05.01.2010. by TDL
Broj otvaranja:7894
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.