TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Intervju: Gargamel
Donosimo vam kratki intervju s Ivanom Ljevakoviem, poznatijim pod nadimkom Garra ili Gargamel. Vjerojatno ste ve uli za mladog lipikog hip hop glazbenika, a mi smo ga pitali o planovima za budunost i njegovom dosadanjem radu, eljama i uzorima.

Kako i kada si poeo?

Poeo sam pisat rime kad sam imao 12 godina kada sam uo ovjee ne ljuti se prvi album Tramovaca. Poludio sam za tim sranjem i onda sam poeo nabavljat i druge albume, zanimat se jo vie za hip hop I onda sam prestao pisat Ne znam zato. Nisam pisao do 2004. nita. Tada sam ponovno poeo. Pomislio sam zato ne bih nastavio? Kad znam da mogu idem dalje.

Odakle inspiracija?

Kad sam ljut, bijesan, izbacujem to na papir. Kad me netko naljuti, naivcira - onda u napisat pjesmu o bilo emu. Popizdim Ne znammogu ti ja sad tu repat o zidu, ovom u koji buljim sad. Ma, u glavnom iz svakodnevnog ivota, moja iskustva i iskustva drugih Sve to vidim oko sebe.

Osim privatnih nastupa kod prijatelja imao si i jedan s hip hop radio showom Rapriza party u Hrvatskom Domu u Daruvaru. To ti je, moglo bi se rei, prva vea gaa. Kako je prolo?

Da, imao sam neke nastupe privatne kod prijatelja, na fetamai taj u Hrvatskom Domu u Daruvaru. Bilo je uasno, ono, neu sad i u detalje, ma sranje

Kakvi su ti planovi za budunost?

Eto, trenutno snimam stvari za demo album, koji bi trebao sljedee godine biti izbaen na cestu i tako Htio bih jednog dana od ovoga moi fino ivjet.

to misli o hrvatskoj hip hop sceni?

Sve je jaa. Najtee je u malim mjestima neto postii, jer veina ljudi ne kui stvar.

Koji su ti danas uzori?

Nitko mi nije uzor jer ne mogu bit ko drugi, nit elim bit ko netko drugi. Ja sam ja i tuem po svom i to je to!

to misli o slavi? Bi li jednog dana elio postati slavan?

Ne bih htio postat slavan to me ne zanima. Radim ovo za sebe. Ako postanem, nee mi smetat, ali mi to nije motivacija. Radim ovo za sebe, to mi je zanimacija, hobi.

Koliko si zadovoljan svojim dosadanjim radom i uspjehom?

Dosta sam zadovoljan al moglo je to sve biti i bolje. Neko vrijeme nisam mogao nai studio pa nisam mogao niti snimati. Mogao sam ve sad izdat koji album Al nije bitno, imam vremena, ne urim se

Za poznanike si Garra, predstavlja se kao Gargamel otkud to? Otkud nadimak?

To ti je to od Garra, Gaga, Crna Svinja(smijeh). Odjednom mi palo na pamet Gargamel i tako je i ostalo. Tako da sam pod tim imenom poznat u irim krugovima, hehe.
Gargamelove stvari moete posluati ovdje.
Postavljeno 13.05.2007. by Lana Ljevakovi
Broj otvaranja:4599
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.