TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Proslava Dana Grada
Kada je Lipik u pitanju, pred Kursalonom
Listajui stranice fotomonografije Lipika nisam odolio a da ne napiem moje vienje proslave Dana Grada. Stare fotografije bude sjeanja na lijepe uspomene iz djetinjstva, park, perivoj, Jelkin brijeg - omiljeno mjesto za igru. Sjetih se oevih i bakinih pria o zabavama u "Kursalonu", fetama u "Zelendvoru", etnjama kroz park, galami na igralitu "Slavonca"...oni su imali "proslavu" svake subote, moda skromnije ali ljudskije. Ostale su prie, sjeanja, poneki zapis. Iz svega proizlazi kao da je kulturni i zabavni ivot nakon 1991. godine jednostavno doao na marginu zbivanja. Status grada imamo, gradsku upravu, vijenike, poreze..., a imamo li grad? Nisu samo objekti grad, ve kulturni i zabavni sadraji, oni od opeg znaaja za sve graane i onih sa dubljim epom i onih koji ive skromno, a takvih je naalost sve vie i u Lipiku i u Pakracu. Jednostavno, ljudima treba dobre i jeftine zabave na otvorenom, dobre glazbe, sportskih susreta, humora i svega to nam pomae da nakratko zaboravimo na probleme, plau (ako je primate), kredite... Stoga i predlaem proslavu Dana Grada za sve njegove graane, a ne samo za odabrane. Za sve i po mogunosti, kad je Lipik u pitanju, pred Kursalonom.
Postavljeno 27.03.2005. by Predrag Marić Toco
Broj otvaranja:2568
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.