TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Milan! (ne nogometni klub)
Drugo jutro nakon to je Milan Bandi istaknuo kandidaturu za hrvatskog predsjednika, na putu za fax, prijatelj i ja dali smo Milanu svoj potpis.

Inae, ovih dana traim neki posli preko SC-a. Posljednjih dana traili su se studenti/ce za prikupljanje potpisa za predsjednike kandidate. Danas je ostalo otvorenih mjesta još samo za B.M. i M.T… Odluim ve uzeti ovaj posao za Milana, kad mi kau da se misli na Borisa Mikšia i Miroslava Tumana…  Volim raditi u pobjednikoj ekipi, valjda je poznato i lokalcima i kako u ja sad za ova dva… Posao inae nije teak, stajanje na štandu 4-5 sati dnevno, malo 'drukanja' za kandidata za kojeg radiš, a cijena sata se kree oko dvadesetak kuna. …da i ja ovim putem malo druknem kad ve nisam na štandu.. Na stranu što mislili o tom vještom populistu Milanu Bandiu i njegovoj kulturi ponašanja, koju mnogi ocjenjuju neprimjerenom, Milan radi za Zagreb,  a tako e nesumnjivo raditi i za Hrvatsku. Takvima koji nešto rade, prešutno odobravam i da si uzimaju. Zasluili su za dobro obavljen posao. Pitanje je koliko e mu predsjednika fotelja dozvoliti da radi.. Osim toga,  kae jedna; Privilegija u ivotu je da budeš svoj! …i to je ono što najviše cijenim kod Bandia. Ma, Milan je najbolji, Milan je slavan, nitko u Hrvatskoj njemu nije ravan!

Predsjednika utrka uzima zamaha, kome ete vi dati svoj glas?
Postavljeno 06.11.2009. by Marko Baran
Broj otvaranja:4159
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
zdravs59@htnet-dsl piše: (08.11. 09:28)
Lijepa naa oko "Kraa".
ivko piše: (07.11. 22:40)
Bandic je car. Jedini od svih kandidata ima karizmu kakvu treba imati hrvatski predsjednik.
zdravs59@htnet-dsl piše: (07.11. 06:46)
Zato bi netko sam uzimao mimo predobre plae i svih privilegija koje ima? Bogomdani i "nezamjenjivi".Imamo 45 MLRD dugovanja a 40 MLRD u privatnim depovima,kako?-moe se znanjem-teba znati kako uzeti!
ivicaa piše: (06.11. 13:31)
Moram priznati da lijepo pie, no usprokos tome mene Bandi nije oduevio ni pomou tvog lanka. ..."Takvima koji neto rade, preutno odobravam i da si uzimaju."... Odgovor na ovo je bio: "Molim?" Sada nastavak slijedi, ako da i meni onda ne talasamo i uivamo. Po mom miljenju ipak treba sve poinjati na odgovornosti, dakle ako neto kae, da ne kaem, uini, onda i odgovaraj, prema tome "slavno-opjevani" Milan nije taj. I za kraj jedna iz naroda: "Znam za koga ne bih, ali za koga bih?! " LP
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.