TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Povratak u budućnost
Moram Vam se pohvaliti da sam ostao zapanjen izvedbom „prvog“ kružnog toka u našem gradu, Jednostavno, nisam mogao skriti osjećaje vozeći se u krug pa sam zaokružio jednom više, čisto da podebljam svoje zadovoljstvo.

Poslije si mislim, ipak, vjerojatno ima i neka skrivena poruka u kružnom toku tom.
Osim njegove osnovne funkcije  te njegove instalacije zbog velike gustoće prometa, koja je vjerujem jako dobro procijenjena te mislim da je za daljnji napredak našeg „malog mista“  kružni je tok bio neophodan.


Nevezano onak` na prvu,
danas će Vas mnoge probuditi sirene (nažalost ne one s perajama) u 5 ujutro zbog obilježavanja početka onog nekog Zla, iako bih ja možda obilježavao kraj svega toga, mada ne znam niti kada je to… Što se promijenilo u tih 20 godina?

Botanički vrt „Budućnost“  zeleniji je, ljudi su jednako „zadovoljni“, susjedi ,da ne kažem komšije , skoro isti (s više godina na leđima), djeca imaju djecu, kuće su kao novije, fasade bljeđe,  jedino što po meni za sada imamo novo je Semafor i kružni tok.

Sada,
Nakon malo razmišljanja, ok, shvaćam semafor, ali ovaj tok kružni mi je neprobavljiv. Znam, sada ćete reći kako sam zatucan i ne želim da se „razvijamo“.

Odmah da Vas potučem, zašto nismo počeli novim vrtićem!?

I jednostavno si ne mogu izbiti iz glave misao kako ipak postoji poanta priče.
 Znam, kružni tok, je i spomenik posljednjih 20 godina, jednostavno, ostali smo gdje smo i bili.
Znam da ćete se sjetiti toga kada prođete po njemu, smijete ostaviti cvijeće, zapaliti svijeću, samo bih Vas zamolio djeco draga, pazite na promet, pričekajte kraj turističke sezone, da popuste gužve, kako bi mogli u miru promatrati Vremenski stroj.

Postavljeno 19.08.2011. by Ivan Plan
Broj otvaranja:3894
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.