TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Pašteta, glavica 'crvenog' luka i četvrtina kruha
Vjerujem da se svi pomalo zdravo hranimo pa sam tako i ja podlegao forama „bakine kuhinje“ bez obzira što mi je baka rodom s Rodosa pa i nemamo autohtonih namirnica, al tko broji, bitno da se jede zdravo.

Jel` jede tko još Mast na kruhu sa raznim dodacima? Neki su to nadopunjavali sa malo slatke paprike, češnjakom ili ti „fine guze“ s dalekopoznatom vegetom.

Da Vam budem iskren ne jedem ni ja to.

Svakodnevno nas bombardiraju (iako ne volim ovaj naziv, mada je bombastičan), ok, obasipaju nas raznoraznim reklamama o zdravoj prehrani, pecite na ulju, nemojte na masti, pa nemojte na ulju, možete  na Tefal tavi, sad opet keramika…

Zbunjen.

Ok, Soja, a  GMO?

Stvarno, kada čovjek sjedne i razmisli, ili samo sjedne, bolje da nije gladan, jer ako treba zdravo pojesti, što?

Jabuku iz Bile, bananu iz KTC-a ili pašku janjetinu iz Bosne?

Ako ožednimo možemo kakav Hladni čaj, Radler ili CC (coca-colu), mislim, ok i pivo, al koje ? :) Što je zdravije  light jogurt ili integralno pecivo sa GMO sjemenkama.

Jogurt se radi od mlijeka krave koja pase uz autoput, a brašno peciva se vjerujem uvozi iz Bugarske, zemlje koja slovi za perfekcionizam u svemu tako i u prehrani.

Dakle, dakle od većeg zla biramo manje, nekada potrefimo, često ne, pa kao ja jedemo paštetu koja se melje na granulaciju atoma.

Dobro začinjena s kineskim lukom u društvu četvrtine čine najjeftiniji gablec.

Postavljeno 31.08.2011. by Ivan Plan
Broj otvaranja:3964
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.