TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
11 igrača, malo volje, puno srca pa kako prođe.
Meni se taj nogomet čini prejednostavnim. Sada svi od svega prave grozne komplicirane situacije...

...tipa, ako on krene po lijevom boku, a ja to nisam predvidio, moglo bi ispati da smo loši, jer nismo mogli čuvati taj lijevi dio terena.

Čekaj, jel su u zadnje vrijeme mijenjali dimenzije igrališta? Mislim, nogometnih terena!?

U njihovoj priči da se povući zaključak da Nas ima premalo na terenu, jer uvijek netko nekoga nije „markira“ kako bi rekao svima nam dragi g.Štimac.  Jel tko provjerio ivice terena?

Nekad je bilo to sve i zanimljivo gledati, vidiš da se dečki trude, bore se, ok, jasno nam je da smo mrvicu kvalitetniji, al se trudimo….

No danas, nemam volje to sve ni gledati. Kriva je rosa na terenu, lopta je pretvrda, magla je, prevelika vlaga u zraku, igrač koji slovi za ponajboljeg nam u repki odličan je, ali ne igra u svom klubu pa ne možemo očekivati mnogo od njega, kao, trebali bi imati suosjećanja prema njegovih 100tis tjedno…

Da, ja imam, možete me prepoznati sa suzom u oku.

Ne znam, prozvat ćete me velikim nostalgičarom, ali gdje je nestala žar za igrom, kakva filozofija, dečki evo vam lopta pa se igrajte malo.

Ok, znam, totalni sam neznalac, ali možda kada bi se dečki zabavljali možda bi i bilo od svega toga nekih rezultata. Od sve te želje za nogometom njima je bitno da su lijepi, da se u svakom kadru pokaže nova tetovaža, da li špagica na kosi fino stoji!?

Da lijepi ste svi, ali brate moj kamo to sve vodi?

Ja bih imao recept za sve to, jbt jednostavno je. Tko želi i može igra, tko ne ne.

Mislim, gledat ću ja repku i danas,

vjerujem uz pivo i čips kako bih nadopunio nedostatak zadovoljstva

tzv. prekopenisnom igrom gurača lopte s neizostavnom  fensismensi trakicom u kosi.

Postavljeno 11.10.2011. by Ivan Plan
Broj otvaranja:3715
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.