TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Nepravda u mojim očima

Evo sjedim, razmišljam i pišem... Ne idem baš često van, ali kada idem volim biti u dobrom društvu i dobro se provesti kao i svi ostali.

Samo ponekad se zamislim nad onim što sam vidjela vani te večeri... Bacim se na razmišljanje, a tu mi pomogne i tema «Tko s kim i kako» na forumu TAKOdobra stranice. Kad gledam, svi govore o toj ravnopravnosti spolova pa me zanima, kako to da «teški brijač» postaješ tako što si svake subote viđen s drugom „escort“ damom, pratnjom za jednu večer, jednostavnije rečeno - potrošnom robom?


Svaka iduća subota, druga pod rukom, a njegov status raste. Svi ga smatraju poželjnim i vrijednim dečkom, a on nije ništa više od muške kurve. Ipak, smatra da je svaka cura počašćena kada on progovori s njom!

Ali to nije važno jer ga većina smatra poželjnim i popularnim! Okrenimo se sada malo prema ženskom spolu. Ako si svake subote viđena s drugim, dobivaš i ne tako poželjan status «lake ženske» ili kurve. Zanima me zašto su dečkima dopuštene neke stvari, a nama curama nisu... Nemojte me krivo shvatiti, nisam za to da si svake subote s petoricom njih (tiče se i ženskog i muškog spola), ali što se to koga (kao prvo) ima ticati, a (kao drugo) o tebi ovisi kako ćeš se zabavljati!


Budimo realni, mali grad je dvosjekli mač. Pruža sve pogodnosti za život, sve je na jednom mjestu, u blizini, svi se međusobno poznaju... A onda, kao što sam i rekla - svi te poznaju i znaju ti cijelo porodično stablo, s kim si bio, koliko dugo, zašto više nisi i ostale pikanterije... Stoga, ako si muško, svi znaju, ali nitko ništa ne govori - tabu tema... A ako si žensko... Potpuno druga priča!

Kao što vidite - začarani krug... Ako jedne subote zabrljaš, sutra to svi znaju i glavna si tema na nedjeljnoj kavici. A onda, nadaš se da ti neće biti žao zašto nisi ovo ili ono... Eto, razmišljala sam, ali očito nisam izvukla neki pametniji zaključak. Ali ono što znam je to da se jednom živi, jednom si mlad i kako kažu pametniji od nas „Sve je lako kad si mlad“!

Ma boli te ako tko ima što protiv tebe ili ako si uvijek tema nečijih razgovora, iskoristi ovaj život najbolje što znaš, u nekim stvarima umjereno, ali nemoj da ti kasnije bude žao... Komplicirano, zar ne?!

Postavljeno 02.01.2008. by Mirna Lukić
Broj otvaranja:4200
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.