TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Nadam se da nije prekasno
Sada, nakon svega to je bilo Molim vas za samo par minuta koje ete izdvojiti da proitate moja razmiljanja. Prije svega, htjela bih dodati da sam ovo napisala nadahnuta rijeima Ane Rukavine elim ivjeti, a inspiraciju da ita kaem i usudim se poslati na internet sam nala u lanku Zrne Garae, kojoj se ovim putem ispriavam kao i svima vama koji ete nakon ovoga to proitate ipak misliti da se pravim pametna ili vana kitei se tuim perjem jer sam ipak odluila progovoriti nakon Zrne.

Negdje sam ula da svim ljudima prije smrti proleti njihov ivot pred oima kao brzi vlak Jeste li ikad o tome razmiljali? Jeste li se ikad pitali kakav je va ivot? Jeste li sretni ili to samo glumite zbog okoline? Ako su odgovori na sva moja pitanja NE, ako ne znate to elite od ivota ni zato non-stop tragate za sreom ili neim drugim u ivotu (a moda zapravo ni sami ne znate tono za im) onda trebate sluati dalje to bi bilo da sutra ujete neku lou vijest? Npr., da vi ili netko vama jako blizak boluje od teke bolest ili moda da se sutra probudite s vijeu da vie nikada neete vidjeti najboljeg prijatelja ili deka znajui da ga nema vie meu nama ak i sama pomisao na to vas sad strai. Upravo se tako osjeala 30-ogodinja Ana, koja je (ako se uope mogu tako izraziti jer u ovom sluaju nije ba dobar trenutak za rei da je ona) DOBAR primjer. Kad ovjek pomisli da je sve super, da ima zdravu obitelj, da je iziao iz neke depre u kojoj je bio ili moda neke krize; ma, jednom rijeju, da mu je krenulo u ivotu Uz sve to doda i prijatelje, deka/curu, posao, mali stani, auto ZNAM, zvui idealno! Onda do tebe doe loa vijest koja odmah srui tvoju sreu i raspri njene oblake i tek tada shvati da zapravo ovo to ima nije nita naspram toga! Vjerujem da se tako osjeala i Ana kad je ula da boluje od strane bolesti kojoj nema lijeka, ve da postoji samo nada Iako je Ana umrla nekoliko dana poslije objave svog pisma u kojem moli za pomo, tj. novac za svoju operaciju, cijelo vrijeme se borila za svoj IVOT i SREU, cijelo vrijeme se nadala da e imati vremena (citiram njezine rijei) Da uinim sve to je onaj na nebu namijenio za mene. to sam svime ovime zapravo htjela rei? Nikad nije KASNO! Pa nova je godina, ako eli neto, ima svoj cilj, a toliko je prepreka u ivotu Ne daj se! Ustraj u tome! Izai iz bitke kao junak! Nemoj dopustiti da te netko ili neto uplai na tvom putu, nemoj da ispadne da je moglo bolje, a ti se nisi znao boriti za sebe za SVOJU SREU! Uivajte u svom ivotu, u svakom danu provedenom u koli, vani s frendovima jer kakav god ivot bio: divan, krasan, ljudi nekad znaju rei i savren; sjeti se da svake sekunde, svakog trenutka to se moe promijeniti! elim ivjeti rijei su one mlade cure, koje su se urezale u moje srce i natjerale ovu balavicu da vam pie, da neto promjeni Ili bar pokua ivite, uivajte u svakom trenutku, u svakom udisaju i izdisaju jer tek tada ete shvatiti da je srea cijelo vrijeme uz vas. Zato da kao i svi shvatite tek na kraju da ste izgubili ono posebno, ono neto to ste imali tako blizu, a niste bili svjesni Odlui sam to e sad! Jer, NE ZABORAVI!

Sam si pokreta svoje sudbine i kova svoje sree!
Postavljeno 25.01.2007. by Ivana Strehovac
Broj otvaranja:2777
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.