TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Stigne li se doista?
Znate onaj osjeaj tranja u parfumeriju samo zato da biste kupili novi parfem, i to samo zato jer ga je dizajnirala Jennifer Lopez, Celine Dion, Mariah Carey ili ve netko od poznatih faca?

Kako ljudi kau; uvijek kreni od sebe, pa tako moram priznati da sam se ja sva rastopila kad sam jednom prigodom otvorila poklon i vidjela Glow J. Lo. Ruku na srce, i dan danas koristim taj parfem, ali zamislite si sada tu sliku u glavi... J. Lo, Celine Dion, Mariah Carey ili tko ve kako sjede i razbijaju glavu kako bi mogao mirisati njihov najnoviji parfem? Hmm, malo rumarina? Ili pak ljiljana? Ne, neee, magnolije! A dodati miris rue?!! Victoria Beckham je nedavno objavila da e dizajnirati cipele, kape, alove i torbe za ekskluzivne amerike butike, izmeu kojih se nalazi i ''Kitson'' u L.A.-u. tovie, njezina je obitelj istaknula da Victoria ima vrlo istanan ukus za detalje i da su uvjereni kako e njezine cipele biti ljepe nego cipele nekih poznatijih kreatora, konkretno Christiana Louboutina. Bravo za Victoriu i njezin istanan ukus za detalje, ali ono to se ja pitam je da li sve te zvijezde uz svoj ionako prenatrpan dnevni raspored stignu dizajnirati parfemie, cipelice, alove, kapice...? Idemo sada pogledati kako izgleda jedan dan u ivotu J. Lo:


09:00 Jutarnje razvlaenje - yoga, gimnastika, s-faktor (jer guza ne ostaje vrsta sama od sebe).

10:00 Doruak ampiona - jedna aa vode, proiene i ekstrahirane iz polarnog leda.

10:30 itanje dnevne tampe.

11:30 Solarijem do eljene nijanse - crispy smee.

12:00 Uobiajeni felacio. Subjekt: trenutni suprug. Ime: nevano.

12:02 Odlazak u glazbeni studio.

14:00 Predah za ruak.

16:00 Diva uiva u siesti.

18:00 Generalna proba za pojavljivanje u nekom od talk-showova. Uenje odgovora i smjekanja, bildanje desne ruke mahalice, posljednje izbjeljivanje zuba profesionalnom opremom.

19:30 Odabir garderobe i minke.

20:00 Gostovanje u talk-showu.

21:00 Veera u nekom od skupih restorana.

22:30 Odlazak kui uz pratnju paparazza.

23:00 U miru svog doma, ispija nekoliko Pina colada ili Hennessya.

23:45 Tjelovjeba prije spavanja.

23:47 Spavanje. Napokon.

I sada recite da se u takvom danu stigne osmisliti parfem, torbica ili cipele? Pod uvjetom da se to ne smilja bilo kako, ve vrlo oprezno, ciljano i da ne zaboravim, uz tzv. istanani ukus za detalje. Recite da sve te dame stignu dizajnirati parfeme? I da P. Diddy stigne dizajnirati nove linije trenirki? Da Gwen uspije smisliti cijelu odjevnu liniju? David Beckham da uz sve svoje dnevne obveze stigne dizajnirati parfeme i kremice za tijelo i after shave? Stignu, da, ali samo uz arobni tapi koji jedan dan moe podijeliti na 38 sati. A i ako ne stignu sigurno postoji netko tko e smisliti cijelu stvar umjesto njih. Jer, oni znaju da je bitnije njihovo ime koje pie na boici parfema, majici, cipelama ili torbi od osobe koja je zasluna za dizajn toga. Potpis je potpis. Bez obzira na to imali istanan ukus za detalje ili ne.
Postavljeno 05.02.2007. by Zrna Garaa
Broj otvaranja:2880
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.