TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Da me pogrešno ne shvati sveopći puk
Ovo nije tekst ispričavanja za sva sra*** koja sam do sada u tekstovima napisala o dečkima, samo bi htjela objasniti da ja stvarno volim dečke, samo što takvih baš i nema (kakve ja volim).

Nisam zagrižena feministkinja, niti lezba (nemam ništa protiv cura, i sama bi to bila da mogu), jer stalno nešto serem po muškom rodu.
Dečki budite muško i prihvatite kritiku… samo stvar je u tome da danas ima jako malo dečki što znaju što žele, ili ne žele prave stvari (ako ne znate koje su to slobodno pošaljite mail na staar@net.hr i rado ću vam odgovoriti).

Danas cijenim iskrenost iz samo jednog razloga, odmah u startu vidiš koji je dečko šupak, a svi ostali se u početku prave i pretvaraju, pa ti treba malo više napora da shvatiš neke stvari i pogledaš istini u oči (op. a. istina je imenica ženskog roda).

Da ne bi zvučalo krivo, ima i dobrih dečki, čak se dogodi da su i slobodni, ali i to je za k***. Takve dečke su obično cure sje*** (jer se suprotnosti privlače, a zato ja uvijek imam „posla s nekim idiotima“) i opet od njih nikakve koristi, jer su uvjereni da su sve cure gadure (khm, što baš i nije daleko od istine).
Ne prigovaram ja nikome, niti koga pljujem, samo nisam taktična i ne znam uljepšati istinu (iako sam se maksimalno trudila u prijašnjim tekstovima napraviti to).
Nije sve baš tako beznadno, ipak ostaje posao i prijateljiCE koji su uvijek ovdje. Oko ostalog se ni ne vrijedi zamarati, ne da nije vrijedno, daleko od toga, ali u silaznoj putanji.
Neki misle da mi se neki dečko gadno zamjerio i da sam zbog toga čangrizava baba, nije niti to istina, samo sam čangrizava baba, a za zamjeranja imam lijek - osvetu. S tim da ako mi se netko gadno zamjerio, najveća osveta je uskratiti dotičnu osobu za moje društvo, ipak time gubi najveću dragocjenost. Kako bi neki sad mogli misliti da sam umišljena, dopustite da i to objasnim. Ako to mislite, u zabludi ste. Kroz susrete s mnogobrojnim idiotima, shvatila sam da oni ne cijene nikoga, pa ako i želite da vas netko cijeni, morate to sami napraviti, jer oni niti ne znaju što ta riječ znači, a kamoli što drugo.
Njima je vrhunac cijenjenja to što ne podrignu baš svaki put pred vama, a ponekad se i dogodi slučajno da i pospreme za sobom čašu od soka, ali to je samo onda kad zaborave od mamurluka za što je žena stvorena od Boga.

Da se malo vratimo u daleku prošlost… Prije, dok smo još živjeli u pećinama, mislim da su žene bile u daleko boljem položaju. Nije bilo tanjura za prati, nosilo se jedno krzno dok se nije raspalo, znači nema peglanja, muškarac je bio zadužen za lov DIVLJAČI, a ne ljepšeg spola… Tako da se u potpunosti slažem sa starim ljudima da su sad poremećene one osnovne vrijednosti.

Svaka čast onim čestitim muškarcima što se još drže. Predlažem ovim putem da ih zaštitimo kao vrstu koja je pred izumiranjem i zato ih treba staviti u bolji položaj.
Ipak bi bilo šteta da izumru pa stoga predlažem da im dopustimo da imaju više žena, kako bi imali više potomstva, da ne izumru do kraja. Istina da je to žrtva u jednu ruku za žene, ali treba malo misliti i na naše kćeri, koje ćemo imati jednog dana...

Da ne bi ispalo sve crno i pesimistično, cure, ima tu i dobra strana. Dečki što su bili/jesu s puno cura su vjerojatno (piše vjerojatno) bolji u krevetu od dečki koji su bili s manje cura.

Valjda su naučili i nešto korisno u svim tim svojim izletima. S tim da jedno nužno ne uključuje drugo, da krivo ne shvatite.
Tako da ako nekoga tražite samo za seks dobra varijanta je naći takvog dečka, s tim da preporučam obavezno korištenje kondoma (ipak ga trebate samo za seks, a nije neka nagrada ako pokupite neku boleštinu usput), a neće biti ljutnje ako nađete nekog drugog, ipak se tu radi samo o seksu, jednoj niskoj i lijepoj stvari koja nije nužno vezana uz osjećaje (što prije to shvatite, tim bolje).
Kako svemu dođe kraj (kao nakon kiše što dođe sunce), objasnite dečku pomagaču u seksualnim potrebama da je sve što je lijepo – kratko traje. Nemojte ići u glavu, ipak dečko je pomogao u trenutcima potrebe i nema razloga da mu povrijedite ego (za razliku od cura, dečkima je lako povrijediti ego, čak i jednom nepromišljenom izjavom izrečenom iz zaj***).
Neka dečko i dalje nekome uveseljava noći, jednim kvalitetnim (jer ako nije kvalitetan što zaboga radite s njim u krevetu???) sadržajem. Kad i nađete kvalitetnu mušku osobu za čak i pričati, iako je muško, onda će seks ionako biti sastavni dio odnosa, a te stvari se mogu popraviti, nadograditi.

Dečki, cure mogu biti jako dobre, ja sam čak i spremna kuhati nekome i prati prljave čarape, pa i ispuniti SVE maštarije, samo po cijeni koja je prevelika većini dečki, s tim da sad ne mislim na materijalnu dobrobit (ipak nisam sluškinja, niti prodajem svoje seksualne usluge).

Nadam se da sam razjasnila da nisam niti ogorčena, niti tmurna osoba, samo gledam realno na situaciju oko sebe, jer svi moji tekstovi do sad su napisani na temelju osobnog iskustva i iskustva jako bliskih prijateljica. A netko ako se osjeća povrijeđen neka me slobodno kontaktira, na gore navedenu mail adresu, ili eventualno ako misli da mi može uljepšati dan, jer kao što sam već rekla, volim dečke, ali samo rijetke, pa ako mislite da ste dostojni toga i možete podnijeti visoke kriterije, te i sami imate iste…
Postavljeno 03.04.2007. by Lucija Lujanac
Broj otvaranja:6635
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.