TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
Vikend manija
Prvi izlazak... sjeamo se kao da je bilo juer. Neto novo u tvome ivotu, poinje zalaziti u svijet starijih. Ti, tvoje drutvo i policijski sat... u 23.00 h doma, ni minutu due! Ali sada kada smo postali srednjokolci stvari su se promijenile... Donosim vam razmiljanja nekolicine vrnjaka (16-18 god.).

Na tjedan sastoji se od odbrojavanja do petka... Preko tjedna se veinom ui, itaju lektire i to strano puno iscrpljuje! Pogotovo prije praznika, svi su se profesori tek sada sjetili da moraju ispitivati, da nemaju ocjena... Pritisak je neopisiv, hrpa gradiva... Nas gimnazijalce do kraja tjedna ne moete prepoznati. Blijedi, umorni, s ogromnim podonjacima i loeg raspoloenja!

A tko ne bi kada istog tjedna piete matematiku, kemiju, geografiju, biologiju...
Upravo to je najvei uzrok naeg nestrpljivog oekivanja vikenda, da se odmorimo i nekako iskalimo. Tu zapoinju problemi.
Rije odmor sigurno definirate kao spavanje, etanje u prirodi itd. Ali naa asocijacija jest izlazak do jutra i oputanje uz prekomjerne koliine alkohola.
PLAN:

1. icati starce za vie novaca, jer danas mi se ba pije, ljuta sam!
2. Pohod na trgovine, kioske...
3. Opskrba alkoholom
4. Skrivanje na zaputenim mjestima do potronje zaliha
5. Veer tek poinje!!!
Dalje vam je sigurno jasno, hm...
Tek su 22.00 h, kafii su puni, glazba se iri gradom, a mladi su ve u nekom svom svijetu bez problema. Do ponoi rijetko koga moete zatei normalnog.

No, hvala Bogu, jo uvijek postoje takve duice! Neki su shvatili na vrijeme, no neki... nee nikada! Nakon petka, subota replay. Nedjelja je dan za oporavak i trijenjenje!!!

Propitala sam to je uzrok opijanju - zabava ili neto dublje?
80 % ih je odgovorilo da ele zaboraviti probleme i obveze! kola je bila na prvom mjestu. Htjela sam saznati zato ba kola i rezultati su pokazali da ih kola psihiki i fiziki slomi. NAI MLADI SUGRAANI SU ROENI PARTIJANERI!

Dakako da jedno pie nije velik problem, no mnogo mladih je o njemu ovisno! PROLAZNI OSJEAJ UGODE KOJI TI PRUA ALKOHOL SAMO JE VARKA!
Dapae, problem drugi dan postane jo vei. Pokuajte izai van s drutvom, pokaite da ste cool i kuajte koju novu vrstu vonog soka.
Rezultati su vie nego dobri!
Sretno!
Postavljeno 05.04.2007. by Sanja Ajman
Broj otvaranja:4224
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.