TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Dobar, lijep, ljepši, zlatni lanac nosi...
Što ćeš odabrati, nisi ni svjesna! Ako i jesi, priznati ne želiš i ne možeš. Snovi su tvoja realnost, zabluda dokaz tvoje naivnosti, a lažni ponos tvoja je hrana!

Bitan je lanac, ostalo su nijanse... ;)
Nisam siguran da je moja baka izabrala djeda zato što je ovaj imao 12 jutara zemlje koje je morao dijeliti sa sedmero braće ili je možda nešto bilo u tome ipak više? Možda koji bik i krava. Također, ne znam baš da je mama odabrala starog zbog kuće gdje bi mogla živjeti s njegovim roditeljima? Možda zbog stojadina.

U priči s djedom, otkrio sam kako oni njegovi načini 'Maru na bunaru' ne pale danas. Od njegovog je ostalo samo ono, 'moraš imati dobru priču' i to će, čini mi se ostati 'formula' uspjeha još duže vrijeme ali u kakvom obliku??

Osim tog načina danas postoje i drugi, rekao bih mnogo sigurniji koji donose nju pa makar kratkotrajno. Neki od tih popularnih načina je biti gazda birtije ili uložiti u kupnju zlatnog lanca, dobar auto ili nešto treće... Čak nije bitno ni imati lanac, ali moraš joj dobro znati prikazati da ti je on uistinu oko vrata, da je tvoj auto svjetska pila pa makar se radilo o običnom pežou ili reno meganu!

Dobro, moramo razlikovati uspjeh u traženju stalnog životnog partnera ili onog društvu znanog partnera za noć no što je to što privlači damu za njega? NOVAC i PRESERAVANJE, preseravanje koje prelazi granicu dobre spike! Postoji izreka koja kaže: Novac je prokletstvo svih zala. Osim toga 80% vas će reći da je novac lažna vrijednost! Pa dame, zašto onda birate prokletstvo i laž za svoju istinu? Kratkotrajnost koja se pretvori u dugotrajnost, brak na lažnim temeljima!
Postavljeno 01.05.2007. by Marko Barčan
Broj otvaranja:15765
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.