TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Kako jesti i istovremeno trošit kalorije?
Istraživanja su pokazala da cca 47% ljudi koristi kondome pri spolnom odnosu, dok njih 35% sigurno želi seks bez obzira na to koristili zaštitu ili ne...

Tek 8% žena pije kontracepcijske pilule... Također je dokazano da je cca 35% ispitanika već dosadilo gledati porniće i da koriste stalno jedne te iste poze... Stoga, ako ste i vi među onih 35% kojima je već dosadilo, i ne znate što bi, vaša mašta uvijek radi.... Dakle, nestalo je žara medu vama... Zimski blagdani su završili, i treba smršavit... Iskoristite priliku da dok se seksate ujedno i jedete... Naravno, sexom trošite kalorije... Ali i nećete puno pojesti, samo mala količina hrane je dovoljna da se zasitite (naravno, uz sex)... Razne vrste hrane mogu poslužiti kao afrodizijak. Npr, možete isprobati paštetu na partnerovim erogenim zonama, feferonke, luk, sarmu, jabuke (samo je potrebna mašta) ...ili ono drugo što mnogi obožavaju su šlag i jagode... Možda vruća čokolada?!?! U gl, pouka ovoga jest; jedite i trošite te kalorije sexom.

Evo recepta za SUPER TORTU

Sastojci:
4 noge
4 vesela oka
2 kese mlijeka
1 posuda za tucanje
1 tvrda banana
2 svježa jaja…

Priprema:
Raširiti noge, gledati u oči i nježno masirati 2 kese mlijeka. Miješati dok se posuda za tucanje ne zagrije i ovlaži. Probati prstom je li posuda dobro zagrijana, lagano ugurati bananu i pokriti jajima.

Napomena:
Kolač je gotov kad banana omekša i pusti sok!

Dobar tek...
Postavljeno 02.02.2007. by Tamara Lalić
Broj otvaranja:4203
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.