TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Moji osvajački pohodi
Često se nađem u vrlo nezgodnoj situaciji, što se tiče pristupa dečki. Možda sam preotvorena, ali dečki dolaze s uletima od „Mi smo se upoznali već negdje...“ pa do „Koliko tražiš za jednu noć provedenu sa mnom?“

Dečki sve više ostaju bez inspiracije što se tiče pristupa, a ako već nisu posebno kreativni zašto ne bi iskoristili onu staru – „Ja sam taj i taj, hoćeš popiti piće sa mnom?“ U nekim slučajevima manje je više. S nekim blesavim uletima samo se mogu osramotiti, a i pokopati kod svih tvojih frendica.
Loši uleti:
„Mala (vrti ključeve od auta, privjesak BMW-a), idemo malo van, htio bih popričati s tobom“ - od takvih bjež'te. Ne samo da nema neki auto, nego i laže i prenemaže se, a to niti jednoj curi ne treba.
“Gledam te cijelu večer i baš bi htio da popiješ piće sa mnom (bez predstavljanja i onako bahato)" - također bjež. Samo te hoće napiti i po mogućnosti iskoristiti, pošto je puno uložio u tebe. Platio ti čak tri pića.

Jedna svevremena:
„Sigurno smo se upoznali već negdje“ - predlažem kratak i jasan odgovor: „Da, samo u tvojim snovima.“

Za kraj jedna jako primitivna:
„Koliko tražiš za jednu noć provedenu sa mnom“ - bez imalo razmišljanja odgovorite: „Dušo, ti toliko nemaš ni da digneš kredit u banci, premda je to jedino što možeš dignuti.“


Par kratkih savjeta:
Uvijek imajte kraj sebe frenda koji je visok 2 metra i težak stotinjak kilograma, on vas može izvući iz svake kritične situacije.
Nikad nemoj sama ostati na šanku, prelak plijen nadobudnim dečkima.
Ako ti se dečko ne sviđa jasno i glasno ga odbij, bez dvosmislenih rečenica, jer dečkima ne znači možda, a možda znači da. Bez brige, njegov ego je ionako prevelik da ga povrijediš.
Cure, samo hrabro, nemojte nasjedati na jeftine fore, još jeftinijih dečki. A kad naiđe neki simpa dečko, znat ćete, samo se pouzdajte u svoju intuiciju.
Postavljeno 03.03.2007. by Lucija Lujanac
Broj otvaranja:4409
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.