TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
EKSKLUZIVNO: Zaje**** smo vas i ovaj put!
Ekskluzivno vam donosimo imena i prezimena iz ankete 'Pronaite idealnog partnera za svoj ivot!'

U braku si ili vezi, no jednostavno netko ti se svia i ne moe to nikome rei! Ali neto te u glavi i srcu kopka! Zanima te, to bi bilo, kad bi bilo...? Da li je on(a) idealan partner mog ivota? Da, raunala sve znaju pa si misli: 'ako unesem tri imena pronai e raunalo meni suenog!' No eto, suenog niste dobili, al mi smo rezultate saznali...

Vas preko 300 ispunilo je zanimljivu anketu prolog tjedna na portalu TAKOdobra.com! Zanima vas sviate li se nekom? Tko se svia, Maji K. ili Goranu I....? ili ste samo ispunili ...i pali ste na foru SUCK ekipe! Navratite u petak u 20h naveer, objavit emo ekskluzivno, ni vie ni manje nego imena i prezimena! Znali ste pisati, znat e te i itati!
Vie o SUCK ekipi i to je to SUCK?

U SUCK rubriku svrstava se najkreativniji sadraj TAKOdobra.com portala! Tekstovi su proizvod iskljuive ovjekove genijalnosti, kreativnosti i vama dragi itatelji, SUCK rubrika, sluit e prvenstveno da se dobro nasmijete, zabavite, a u svemu tome i ponekad naljutite na nas. Ljutnja je esto bez razloga, jer nama SUCK (kao i FAQ) slui za izraavanje naih ideja, misli te za razvoj kreativnog izraavanja! Izmeu ostaloga u SUCK rubrici predstavit emo kreativne akcije SUCK ekipe iji je osnovni zadatak da svoje kratko slobodno vrijeme ispuni smiljanjem raznih nepodoptina, psina i drugih 'ludih' smicalica! Ni glavni urednik nas nije volio, no neki od nas se ne vole niti sami, ili u drugu krajnost, toliko su umiljeni da vole samo sebe! Vrlo slobodnog izraavanja, SUCK ekipi nita nije sveto, nema tabua i kako ete primijetiti izvlai iz sebe i vas ono najzanimljivije... glupost, ludost, nagon i primitivizam!

Neki od vas e rei: 'Sad su me 'nasanjkali', vie nema anse, sad ih znam!' Mislite da je doista tako te da nemamo novih ideja?
Dvije su stvari beskrajne: svemir i ljudska glupost, ali za svemir nisam siguran. Albert Einstein
Postavljeno 08.03.2007. by SUCK ekipa
Broj otvaranja:5052
Facebook komentari


Prijava na TD portal

Korisničko ime:

Lozinka:

Ne možete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.