TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Kako je James Bond pao u mojim očima
Definicija James Bonda u našem, stvarnom svijetu - za razliku od filmskog platna, u stvarnosti, James Bond je jako loš glumac (definitivno zaslužuje Zlatnu malinu), koji je imao puno cura (jedini izvor informacija su njegova usta), ne vozi pilu. Jedina sličnost s originalnim likom je nekakva sitnica, npr. mobitel.

U početku ne obećava previše, nego se pravi hladan i rezerviran, ali ipak nekim sitnicama daje do znanja da mu se sviđate. Sam sebi pravi reputaciju dečka koji je 'upoznao' mnogo cura, a još mnogo njih planira upoznati. Nameće se, ali želi biti osvojen ('pravi' muškarac, nema što).
Jednom kad ga 'osvojite' je dinamičan i zabavan. Uvijek u pokretu, pokazuje vam neke stvari s kojima se prije niste susretali, kako bi ispao faca i iskusnija osoba od vas. Naravno, poželjno je da prije njega niste imali dečka, kako bi on bio upravo taj koji će vas uvesti u sve čari seksa, a naravno, cura se ne može požaliti da je loš, pošto nema iskustva u tim bezobraznim stvarima.
U krevetu je divan, pažljiv, nježan... Ponekad čak i požrtvovan. Na ulici u šetnji je jako sladak, jer uvijek iznenadi ponekom sitnicom, pa makar to bila samo pusa. Uvijek pun razumijevanja prema vašim frendicama (potencijalne žrtve), najčešće mamin sin.
Na stranu zavaravanje i svi ti znakovi pažnje, Bond i dalje jasno daje do znanja da je neosvojiv i da vrlo uskoro ide dalje.

U cijelom tom cirkusu, u cilju mu je kako bi se uvukao pod kožu i zavrtio vam glavu bez nekih prevelikih obećavanja. Ta taktika ima puno prednosti, jedna od njih je što na kraju svega može reći – „pa lijepo sam ti rekao da ne mogu biti samo s jednom (curom)“. Još jedna od tipičnih stvari je i ta što se boji suza, bježi od njih kao vrag od tamjana. Zato nemojte od njega očekivati da bude rame za plakanje, kad prigusti i neka sitnica vas izbaci iz takta u sred PMS-a.
Kad kaže da se osjeća kao u nebu kad je s vama, možda i govori istinu, ali čim se rastanete on će stati sa obije noge čvrsto na zemlju, a na zemlji... Nisu kao mi cure, njima je puno lakše lebditi, nego nama. Njima je puno lakše obići sva područja svog djelovanja, od neba pa do podzemlja. Na našu žalost ili sreću, draže im je zadržavati se niže, među svojima.
Kad prođe ta prva faza i misli da vas je uspio začarati svojim neodoljivim osmjehom (prema njegovom mišljenju, iako ima zube 'na parove razbroj se!'), on ustvari nema ništa čim bi vas mogao zadržati. Malo kad skinete te famozne ružičaste naočale shvatite da je seronja kao i svi ostali. Možda još i gore. Shvatite da ste upali u vlastitu stupicu. Stupicu koja se zove 'niš' koristi' (nit' za je*** , nit' za kući voditi). Njegova jedina korist se sastoji od tog da je dobar u krevetu. Naime, nema cvijeta s kojim bi vas iznenadio, ne šalje više puse, čak se ponekad i pitate, bi li vas pozdravio na ulici. Sve se rjeđe sjeti nazvati, javiti se. A kad se to čudo dogodi, osim što tri dana povodom toga kiša pljušti kao iz kabla (priroda zna prepoznati katastrofu, za razliku od nas), javio se eto da se ne ljutite. Kao da se cijeli naš svijet vrti oko tog jednog poziva i to BAŠ njegovog. Tko je uopće tražio da se javlja isključivo svaki treći dan, kako bi znale da je živ i da nije pobjegao preko granice s bogatom Slovenkom, koja prema njegovom mišljenju čeka samo njega.
U početku vam je njegova samodopadnost bila jako simpatična, a i hoćeš upoznati čovjeka, ali nakon nekog izvjesnog vremena počne biti naporno. Hellooooo! Mogu ja nešto reći?! Nešto što se ne tiče tebe??? - najradije bi povikala iz sveg glasa. Ali onda, čemu trud, ispast ćeš baba koja stalno nešto prigovara i mršti se čim nije po njenom...
Kad uzmemo u obzir sve prednosti i mane takvog tipa dečki, Bond, James Bond 000 (čitaj: nula, nula i ništa drugo doli nula), stvar je vrlo jasna. Upustite se u to samo ako niste skužile na vrijeme o kakvom se dečku radi, a kad ste skužile, osvetite se (osveta je slatka, onaj koji kaže da nije, taj se nije nikad osvetio), ili u drugom slučaju, ako imate toliko jaku osobnosti i možete se nositi s tom vrstom 'čuda', a upravo vam treba netko tko bi popunio vaše vrijeme (a tog vremena ima malo, jer ionako imamo pametnijeg posla nego slušati ode, s tragovima znanstvene fantastike, koje sam o sebi piše, a upravo vama recitira), te ako treba malo popuniti vaš krevet (jer nema baš puno na ključnim mjestima, ali ionako veličina nije važna, khm da).
Cure ne dajte se manipulirati, nemojte padati na fore koje se koriste u filmovima i koje prodaju glumci koji izgledaju kao da su upravo izišli iz raja, jer naš Bond to nije. Samo služi već izlizanim forama, nije sposoban sam misliti svoje (previše vremena mu oduzme ogledalo, pa kako bi sve i stigao?).
Curke, budite iznad toga, jer stvarno i jeste! Pusa

Postavljeno 10.03.2007. by Lucija Lujanac
Broj otvaranja:5672
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.