TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Nabijem ja vašu kameru i YuBitu. Moj glas za nogomet, žene i whiskey!
I mi smo bili u zabludi dok nas ovaj text nije prosvjetlio. EX priča o nogometašima i alkoholu!

Teško je nešto pametno smisliti zajedno s ova dva preostala SUCK konja... Imaju oni ideja, ali sve nešto s kamerom, s televizijom. Sad bi snimali babe, sad žirafe...ma nabijem ja vašu televiziju i to što bi vi stavljali na taj YuBitu...ovo je portal, tu treba slova srat.

Al brate Suljo (mislim, ti koji ovo čitaš), nemam ja ideja dok „viski“ ne proradi...zato litru ispred sebe...i vrhunski članak poput munje silazi. Alkoholom se stvaraju vrhunski rezultati. Jeste vidjeli one „fudbalere Liverpula“? Otišli na pripreme, naderali se ko majke, porazbijali jedni drugima glave, izloge, automobile, međusobno se potukli i tjedan poslije izbacili europskog prvaka Barcelonu iz Lige prvaka. Još jedan dokaz kako alkohol stvara povijesne rezultate. Zaključak: tko puno pije, taj stvara rezultate, on je Baja, drugi mu ližu jaja!


Ali, ne ide svakom, pa koliko god se trudio. Ovi naši pakrački i lipički nogometaši bacaju svjetsko poznatu teoriju u vodu, mada nisu ništa krivi, stvarno se trude... Jebeno, da se ja toliko trudim oko one „Dinkove Anđeline Đoli “, pala bi sigurno...

Svake godine, koliko čujem, ti naši klubovi stvaraju „drim timove“. Igrači stižu, lova se okreće, janjac prije svake utakmice na ražanj nabijen! „Ove godine osvojit ćemo prvenstvo, ovo je naša godina“, kliču vođe klubova, lokalni moćnici. I tako već godinama NK Hajduk i NK Lipik „osvajaju prvenstva“ i idu, ako sam dobro upućen u taj sport, u treću ligu! Pakrac i Lipik imat će trećeligaša!

I naravno, vikend je, 17 od 18 igrača na šanku, priprema teren za sutrašnju pobjedu. Da bi razbili protivnika treba cijelu birtiju popit. Kad ona presuši, „nou problem“, grad je pun birtija... Da igraju protiv Barcelone, bila bi to formalnost. Potukli bi sve poput Liverpool-a, svi europski velikani klanjali bi se Lipiku ili Pakracu, odnosno Pakracu ili Lipiku (čuo sam da lokalni primitivci gledaju koji je grad na prvom mjestu). Samo nije sve tako idealno, s druge strane su Drenovci, Buk, Trenkovo, Čaglin, Rajsavac itd... Nisu oni europska klasa, oni igraju svemirski nogomet. Prejako je to za naše klubove koliko god birtija popili i čaša razbili!

Ja ću ove godine whiskey vikendom piti,
svaku pičku u kut zbiti,
na utakmicu sutra vašu doć',
vidjeti kako vam sela demonstriraju moć!

Samo vi pijte, dragi nogometaši, prvaci će te biti i ove godine!

Jebiga Suljo, treba mene platit da pišem sranja pa evo malo i Marketinga: Disco bar „Otok vir“ ovog vikenda specijalno za nogometaše. Sav alkohol po 5 kuna, a žene možete 'vatat bez građevinske dozvole! Sutra pobjeda zajamčena!

Postavljeno 11.03.2007. by SUCK ekipa
Broj otvaranja:7266
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.