TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, PoĹľega
Ne znate kako začinit sexualni život?
Push me
And then just touch me
'Til I can get my SATISFACTION...


Zvuči lako, zar ne? Ali što ako više nemate inspiracije? Svaki put isto ponavljate, nema više strasti medu vama? Nemate Kama Sutru? Nema veze ako je niste kupili, par jednostavnih i dosta poznatih poza vas može dovesti do eksplozije strasti...

Dečko, jesi li za akciju?!?! :)
Za bogat sexualni život potrebna je mašta, a to svi, hvala Bogu, imaju...no što ako ponestane strasti i sve postane monotono? I ono što vam se uvijek sviđalo i uzbuđivalo vas s vremenom može postati dosadno. Potrebno vam je samo malo mašte, i opet ćete moći provoditi burne noći sa svojim partnerom.

Za početak, svima dobro poznat misionarski položaj...to je položaj u kojem muškarac leži na ženi, i pritom se može ostvariti kontakt ''oči u oči'', partneri se mogu grlit, biti još bliži jedno drugome, ljubiti se, što dovodi do još veće intimnosti između njih... Ima više vrsta misionarskog položaja, ali sve je stvar dobre kondicije i želje.
U ovom položaju (poza zakačenih nogu) partnerica može ''okačiti'' noge oko vašeg vrata. U tom položaju partner mora biti nježniji, jer može dosta duboko penetrirati i tako ozlijedit partnericu. Ako vam se ne sviđa ta poza, partnerica može i nogama obuhvatiti njegove bokove i zatim prekrižiti noge... Ako ipak niste toliko fleksibilni, a volite kada muškarac vodi glavnu riječ, koristite pozu tantričkog zaokreta. U toj pozi partnerica leži i stavlja jednu nogu na vaše rame. Potrebno je samo malo stimulacije da bi partneri bili zadovoljeni.

Ankete kažu da se jahaći položaj ubraja u najbolje poze u sexu. Ako vam je dosadio standardni jahaći položaj, jednostavno okrenite partnericu od sebe, da joj gledate u leđa... Neka gleda prema naprijed, a naravno, može se i spustiti i tako legnuti na vas. Ovaj položaj je veoma stimulirajući za žene jer nadražuje G-točku. U ovoj pozi je žena dominantna, tako da se vi dečki slobodno možete opustiti i pustiti curu da vam pokaže što zna.

Misionarski položaj ima više načina izvođenja
Svima nama je dobro poznato da muškarci svrše u roku i do deset minuta, dok je ženama potrebno duže (od 20-ak do 30-ak minuta). E pa dragi moji dečki, morate misliti i na svoju ljepšu polovicu. Ako niste znali koje poze žene posebno vole, sada ćete saznati. No još bi bilo ljepše kad bi osim što pročitate daljnji tekst, da ga i prakticirate, naravno...i tako oduševite svoju dragu.

Mnoge žene sanjaju (iako možda i jesu probale) sex s boka… ova poza (recimo) zahtjeva polagani i ritmički sex, što je pravi raj za žene... Partnerica je okrenuta leđima prema vama, i ako želi, može dignuti nogu na vaše bokove, što dovodi do još većeg uzbuđenja. Pri tom položaju možete još šaptati na uho, lagano uzdisati i priljubiti se uz nju da osjeti svaki komadić vašeg tijela... Vjerujte mi, uživat će i vratit će vam to na najbolji mogući način.

Stojeći položaj je nazvan zbog muškarca. Naime, on stoji dok njegova partnerica leži. E sad ovdje možete koristiti razne prostorije, možete to učiniti na krevetu, na stolu, u kuhinji na kredencu... Ova poza također zahtjeva ritmička kruženja vašeg ''junaka'', što dovodi do uzastopnog lupkanja u G-točku. Žena će uživati, a i vama će porasti ego, jer vi ste glavni u ovom poslu i slobodno možete gledati partnericu u oči dok uživa jer ste vi zaslužni za to.

Ako želite probati nešto divlje, za što vam je potrebno više kondicije, probajte ''ples'' u krilu. Za ovaj položaj možete koristiti i stolicu, što će za vas biti novo iskustvo (naravno, ako to već niste probali). Žene vole ovaj položaj jer one dominiraju, rade ono što zapravo žele. Tako se mogu vrpoljiti i sjediti uspravno kako bi postigle klitoralni orgazam, ili se nagnuti prema naprijed držeći se rukama za rub stolice, podižući se gore dolje postižući vaginalni orgazam.

Poza postraničnog uklizavanja nije jako složena, a može dovesti do burnih reakcija vašeg tijela. Dosta je slična pozi s boka: žena također digne jednu nogu što više može, a muškarac se smješta između njezinih nogu i odlučuje o jačini i dubini penetracije. Muškarac će uživat gledajući njezine adute, a i ona zbog dodatne stimulacije tj. trljanja klitorisa o njegovu nogu.

Majstorske butine je malo složenija poza, ali je i stoga veći užitak. Cure vode glavnu riječ, stoga, polegnite muškarca i neka savine nogu tako da stopalom dira krevet. Žena sjeda između njega, i sama odlučuje koliko dugo i kako će penetrirati. Da bi joj bilo lakše, oslanja se na njegovu savijenu nogu. Trljanjem Venerinog brežuljka ova poza će je dovesti do ekstaze užitka.

Dodatna stimulacija tijela povećat će užitak
U sexu je najbitnije da vam bude zanimljivo, da isprobavate nove stvari, nova mjesta... Jedno te isto mjesto kod sexa također dosadi, kao i ''tradicionalne'' poze, stoga, ne mijenjajte samo poze - usudite se to napravit na radnom stolu kad prijeti opasnost da vas netko vidi, pod tušem probajte standardni stajaći položaj, ili jednostavno partnericu podignite, strastveno pribijte uza zid i uživajte dok kapljice vode lagano prste po vama...

I za kraj, ne zaboravite...neka vam strast ne bude važnija od budućnosti... Pri svakom spolnom odnosu koristite bilo koju vrstu zaštite, a ako nemate stalnog partnera, kondom je obavezan!!! Vjerujem da ni vi ne želite dobiti za devet mjeseci prinovu :) Nadam se da će vam ovi savjeti poboljšati seksualni život, iako je samo potrebno truda i mašte jer znate onu; ''Vježbom do savršenstva!''

''Novčanik vam budućnost čuva, ako je u njemu...kondom''
Postavljeno 10.04.2007. by Tamara Lalić
Broj otvaranja:35400
Facebook komentari


Prijava na TD portal

KorisniÄŤko ime:

Lozinka:

Ne moĹľete dodavati komentare jer niste prijavljeni na TD portal.

Da bi se prijavili, morate biti registrirani. Ukoliko još niste registrirani, registrirati se možete u 20ak sekundi klikom na sljedeći link
KOMENTARI (Beta verzija) Pravila komentiranja
Trenutno nema komentara
Vezano
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

KorisniÄŤko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite podruÄŤje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.