TAKOdobar portal :: Lipik, Pakrac, Daruvar, Požega
O nama
Internet portal TAKOdobra.com

Internet portal TAKOdobra.com medij je čiji sadržaj kreiraju ambiciozni, slobodni i kreativni ljudi. Mladi, tjelesno ili duhom, jedno im je zajedničko; željni vlastitog razvoja, usavršavanja ili iz potrebe medijskog djelovanja oni su tu da Vam prikažu svoj rad, svoje znanje i vještine, ili jednostavno rečeno, da vam pruže medij kakav Vi želite. Medij slobode, istine i ravnopravnosti u svakom pogledu društvenog djelovanja.

Tekstove potpisuju autori iz raznih krajeva Lijepe Naše. Promicanjem volonterskog rada, uključivanjem mladih u medijsku djelatnost i prisutnosti u javnom prostoru želimo napornim radom i visokom motiviranošću stvoriti utjecajan medij. Voditelji, novinari ili suradnici svoje iskustvo rada temelje na sudjelovanju u raznim drugim publikacijama počevši od dvogodišnjeg volonterskog rada na internet portalu www.noviLipik.com / www.noviPakrac.com , preko radia Cibone, auto časopisa i raznih lokalnih novina.

Otvoreni smo za sve i svakoga, stoga smatrate li se djelom populacije spomenute u prvom odlomku, na Vama je red; jedan mail, jedan tekst i Vi ćete doprinijeti ovom malom, što želi i ima potencijal nešto veliko postati.

Portal info
Copyright 2004-2007 TAKOdobra.com :: Design and programming by Dejan Iličić
Registrirajte se na TAKOdobar portal

Korisničko ime

Lozinka

E-mail:

Izaberite područje s kojeg dolazite:

NAPOMENA:TAKOdobra.com ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i komentare postavljene od strane posjetitelja. Za sve objavljene sadr?aje pod pojedinim loginom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi. Komentari podliježu važećim zakonima RH i pri tome naglašavamo: zabranjena je svaka rasna, vjerska, spolna, nacionalna i etnička diskriminacija te veličanje fašizma i nacizma. Ukoliko se slažete s uvjetima kliknite na REGISTRIRAJ SE, u suprotnom odustanite od registracije.